Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στο ΟΑΚΑ και «αγκαλιά» με το αήττητο

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στο ΟΑΚΑ και «αγκαλιά» με το αήττητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2019 21:32
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το άνετο 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πλέον βρίσκεται «αγκαλιά» με το αήττητο πρωτάθλημα. Μαουρίτσιο (2’) και Ζαμπά (47’) οι σκόρερ, αποβλήθηκε ο δεύτερος είκοσι λεπτά πριν το φινάλε.

Με δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δίχως ήττα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε σε μια άνετη νίκη, έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ στον αντίποδα, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο 20λεπτο.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε γίνονταν για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία πήρε το προβάδισμα πριν τη συμπλήρωση 2 λεπτών παιχνιδιού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Διούδης έκανε άστοχη έξοδο, ο Πούγγουρας έχασε τον Μαουρίτσιο και ο Βραζιλιάνος μέσος με προβολή σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, πήρε την κατοχή αλλά δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» έλεγχε το παιχνίδι και είχε σημαντικές ευκαιρίες με Μαουρίτσιο (21’) και Άκπομ (35’) για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των «πρασίνων» ήρθε στο 45’ με τον Πασχαλάκη να νικά σε τετ-α-τετ τον Μακέντα.

Τα πάντα τελείωσαν με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος. Στο 47’, ο Ζαμπά εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Κουρμπέλη και με ωραίο τελείωμα στην κίνηση «έγραψε» το 2-0.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ευκαιρίες με Ζαμπά και Άκπομ για ένα 3ο τέρμα, αλλά στο 72’ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του πρώτου για αχρείαστο μαρκάρισμα πάνω στον Κολοβέτσιο. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε περισσότερα μέτρα και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες σε σουτ των Ινσούα (76’) και Μπουζούκη (83’) όμως ο Πασχαλάκης με ισάριθμες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Στον αντίποδα, ο «Δικέφαλος» είχε δύο μεγάλες στιγμές στην κόντρα, όμως τόσο ο Ενρίκε (84’) όσο και ο Ολιβέιρα (90+3’) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση για γκολ.

Το 0-2 έμεινε ως το φινάλε και ο ΠΑΟΚ ξέφυγε ξανά με +10 από τον 2ο Ολυμπιακό, κάνοντας μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δίχως ήττα. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο -6 από τον Άρη, χάνοντας νέο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην πεντάδα





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.