Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Έβερτον έριξε την Λίβερπουλ από την κορυφή

Πρέμιερ Λιγκ: Η Έβερτον έριξε την Λίβερπουλ από την κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2019 21:15
Η Λίβερπουλ «κόλλησε» στο 0-0 με την Έβερτον στο ντέρμπι του «Μερσεσάιντ» και έτσι υποχώρησε από την κορυφή, όντας στο -1 από την Μάντσεστερ Σίτι εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Έβερτον μπορεί να παρέμεινε χωρίς νίκη κόντρα στη συμπολίτισσα Λίβερπουλ για 19ο διαδοχικό ντέρμπι (0-10-9) ωστόσο μπορεί να… καυχιέται ότι έριξε τους «κόκκινους» από την κορυφή. Το τελικό 0-0 στο «Γκούντισον Παρκ» άφησε τους «κόκκινους» στο -1 από την Μάντσεστερ Σίτι κι ενώ πριν ένα μήνα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε ευκαιρία να ξεφύγει με +7 από την 2η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, αφού με εξαίρεση το χαμένο τετ-α-τετ του Σαλάχ (28’) και άλλες δύο προσπάθειες με Σαλάχ και Φαμπίνιο στην επανάληψη, δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Πίκφορντ. Η Έβερτον, που έπαιξε για να μην χάσει, κράτησε το 0-0 και έριξε τους συμπολίτες από την κορυφή της βαθμολογίας.

Με εννέα αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε, η μάχη του τίτλου έχει πάρε… φωτιά. Η Λίβερπουλ έχει δύο εντός έδρας ντέρμπι με Τότεναμ και Άρσεναλ, ενώ η Σίτι θα παίξει εντός με την Τότεναμ και εκτός με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.