Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» την ΑΕΚ και βλέπει Ευρώπη ο Άρης (video)

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» την ΑΕΚ και βλέπει Ευρώπη ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2019 23:30
Ο Άρης κέρδισε με 2-0 την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας δύο δοκάρια και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ! Λάρσον (32’) και Ροζ (69’) οι σκόρερ για τους «κίτρινους», που έκαναν μεγάλο βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Σε θρίαμβο μετέτρεψε ο Άρης το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-0 της «Ένωσης» και άνοιξαν στο +6 τη διαφορά από τον 6ο Παναθηναϊκό , στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον αντίποδα, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση και ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς τελική στο στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο ολοκλήρωσαν το ημίχρονο χωρίς τελική. Αντίθετα, ο Άρης «άγγιξε» νωρίς το γκολ με το δοκάρι του Κόρχουτ και τελικά άνοιξε το σκορ στο 32’ με σουτ του Λάρσον μέσα από την περιοχή.

Η ΑΕΚ ήταν παντελώς ακίνδυνη εν αντιθέσει με τον Άρη, που είχε σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα της επανάληψης για να «κλειδώσει» το ματς, όπως το χαμένο τετ-α-τετ του Γκαρσία (56’) και το δοκάρι του Γιουνές (59’) από θέση βολής. Το 2-0 ήρθε τελικά στο 69’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, ο Ντιγκινί έκανε κεφαλιά πάσα και ο Ροζ με μονοκόμματο αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν και οι Θεσσαλονικείς πήραν απολύτως δίκαια τη νίκη, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.