Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με πεντάρα ο ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με πεντάρα ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2019 22:15
Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 την Παναχαϊκή στην Τούμπα, ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Πάτρα και προκρίθηκε με άνεση στους «8» του Κυπέλλου.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Παναχαϊκή. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου «χόρευαν» στη βροχή, διαλύοντας με 5-0 την ομάδα της Football League που δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Πάτρα.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με το γκολ του Μάτος μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 37’ ο Άκπομ «έσπασε» τη μπάλα στον Ζαμπά και αυτός με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 2-0.

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να αντιδράσει και τελείωσε το ημίχρονο χωρίς τελική έναντι 12 του «Δικεφάλου». Στο ξεκίνημα της επανάληψης (46') ο Λημνιός πλάσαρε εύστοχα εντός περιοχής για το 3-0, ενώ στο 54’ ο Έλληνας άσος «σέρβιρε» το γκολ στον Ζαμπά για το 4-0.

Στο 57’ το γκολ του Άκπομ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, όμως δέκα λεπτά μετά ο Μίσιτς συστήθηκε με γκολάρα για το 5-0, βρίσκοντας δίχτυα με όμορφο σουτ με το εξωτερικό έξω από την περιοχή. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον ΠΑΟΚ να εξασφαλίζει με άνεση το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.