Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκανε δικό της τον Οικονόμου η ΑΕΚ!

Έκανε δικό της τον Οικονόμου η ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2019 20:41
Παίκτης της ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι θα είναι ο Μάριος Οικονόμου, καθώς η «Ένωση» απέκτησε τα δικαιώματα του Έλληνα στόπερ από την Μπολόνια και επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022.

Τα δικαιώματα του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια αγόρασε η ΑΕΚ, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο στην Ένωση έως το 2022.

Μετά τις υπογραφές, ο 26χρονος άσος δήλωσε τα εξής: «Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπό μου το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα στη συνέχεια. Αποτελεί για μένα υποχρέωση να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, καταβάλλοντας το 100% των δυνάμεών μου, προκειμένου να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μάριος Οικονόμου ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 και μετράει ήδη με την κιτρινόμαυρη φανέλα εννέα εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, μια στο Κύπελλο και οκτώ στο UEFA Champions League, όντας βασικό στέλεχος στην επιτυχία της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.