Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στον Τζήλο-Έκαναν στάση σε Sex Shop μετά τον ξυλοδαρμό!

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στον Τζήλο-Έκαναν στάση σε Sex Shop μετά τον ξυλοδαρμό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2019 21:23
Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους τρεις δράστες που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του διαιτητή, Αθανάσιου Τζήλου, το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου. Μετά την επίθεση πήγαν σε Sex Shop!

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομική προανάκριση οι τρεις δράστες της επίθεσης κατά του διαιτητή Αθανάσιου Τζήλου.

Ανάμεσά τους και ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League Δ.Μ. που νοίκιασε το λευκό Polo το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι της 18ης-19ης Δεκεμβρίου 2018 στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το blog της Δίκης ο Δ.Μ. φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα του στενού περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν αντιπρόεδρο ΠΑΕ, έναν εξωδιοικητικό ποδοσφαιρικό παράγοντα, έναν σύνοδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και έναν γνωστό οργανωμένο οπαδό.

Η ταυτοποίηση των τριών δραστών έγινε με δύο ερασιτεχνικά video και με τις κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός είτε της Εθνικής οδού. Το πλέον εντυπωσιακό καταγράφηκε στην επιστροφή των δραστών προς την Αθήνα: ήταν η στάθμευση του αυτοκινήτου σε Sex Shop! Και οι τρεις επιβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα, αλλά δεν διευκρινίστηκε ακόμη αν αγόρασαν κάτι.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη κι αυτή τη στιγμή συμπληρώνεται η δικογραφία. Εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.