Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» τίτλου!

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» τίτλου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2019 22:53
Τι κι αν του ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μπίσεσβαρ; Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 3-0 από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βιειρίνια (65’), Μαουρίτσιο (69’) και Τριανταφυλλόπουλος (90+2’) οι σκόρερ, αποβλήθηκε ο Μάτος.

Σπουδαία νίκη στη μάχη για το πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς και ξέφυγε ξανά με +8 από τον 2ο Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς, στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς, πέταξαν στα σκουπίδια στο πρώτο μέρος, αν και στο 18’ φωνάζουν δικαιολογημένα για γκολ του Μπίσεσβαρ που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Με εξαίρεση αυτή τη φάση, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν απείλησε στο πρώτο μέρος. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες με χαμένο τετ-α-τετ του Καλτσά (12’), άστοχο σουτ του Τσιλιανίδη (25’) και δοκάρι του Ιγκλέσιας (26’). Ακολούθησαν δύο σωτήριες επεμβάσεις του Πασχαλάκη σε προσπάθειες των Μανιά (38’) και Ιγκλέσιας (38’), με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το ματς και το πέτυχε με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 65’ ο Βιείρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα φάουλ, ενώ στο 69’ ο Μαουρίσιο εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη του Μπίσεσβαρ και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2. Στο 79’ ο Μάτος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ βρήκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.