Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2019 22:51
Με γκολ των Φορτούνη (7’) και Γκερέρο (50’) ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από την έδρα του Λεβαδειακού και διατηρήθηκε στο -8 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού και διατηρήθηκαν στο -8 από την κορυφή, ενώ ξέφυγαν με +4 από τον 3ο Ατρόμητο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε φουριόζα στο ματς, είχε δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Λάζαρο και πέντε λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Ο Φορτούνης συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Γκερέρο και βρήκε δίχτυα με προβολή για το 0-1. Στο 38’ οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Στανόγεβιτς, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα υποχρέωσε τον Σα σε δύσκολη απόκρουση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Μπάγιτς «έβγαλε» σωτήρια την κεφαλιά του Μπουχαλάκη αλλά στο επόμενο λεπτό ο Γκερέρο βρήκε δίχτυα με το κεφάλι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Μετά το παιχνίδι, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε τα εξής: «Ημουν σίγουρος γιατί ήξερα το πως δουλεύουμε. Περίμενα πως θα πηγαίναμε καλά. Αντίθετα με το Κύπελλο όπου είχαμε αποχή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε παραπάνω γκολ. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες γιατί και πάλι αποδείξαμε ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά στη NOVA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.