Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έχασε τη νίκη στο 90+7’ ο Παναθηναϊκός (video)

Σούπερ Λιγκ: Έχασε τη νίκη στο 90+7’ ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2019 22:51
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε «αγκαλιά» με τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη αλλά ένα χαζό πέναλτι του Μαυρομάτη στο 90+4’ επέτρεψε στους Ακρίτες να σκοράρουν σε…νεκρό χρόνο και να φύγουν με το βαθμό (2-2) από το ΟΑΚΑ.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον Παναθηναϊκό με τον τρόπο που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί απέναντι στην Ξάνθη. Η απειρία του Μαυρομάτη που κράτησε τον Κάστρο μέσα στην περιοχή στην τελευταία φάση του ματς, αλλά και αυτή του Χατζηγιοβάνη που δεν έδιωξε τη μπάλα λίγο νωρίτερα, επέτρεψε στους Ακρίτες να φύγουν με το βαθμό (2-2) από το ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Γιώργου Δώνη να φανούν απειλητικοί και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 19' με τον Κάστρο. Το μονοκόμματο σουτ του Καντά βρήκε στο κεφάλι του συμπαίκτη του, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι «πράσινοι» ήταν άλλη ομάδα. Στο 49’ ο Μπουζούκης με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Ζίβκοβιτς για το 1-1, ενώ στο 63’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σιλά Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος και στο 68’ έφερε… τούμπα το ματς με κεφαλιά του Κολοβέτσιου, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Σιλά πάνω στη γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, όμως το δυνατό σουτ του Κάτσε στο 75’ τράνταξε τη συμβολή των δοκών, ενώ στο 80’ ο Ζίβκοβιτς νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μακέντα. Η Ξάνθη έμεινε στο ματς και στην τελευταία φάση κέρδισε πέναλτι για ανατροπή στον Κάστρο από τον Μαυρομάτη. Ο άσος της Ξάνθης δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.