Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Αποκλεισμός-σοκ για Παρί

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Αποκλεισμός-σοκ για Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2019 00:53
Με δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά η ουραγός του Σαμπιονά, Γκινγκάμπ κέρδισε με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρένς» και την απέκλεισε από το Λιγκ Καπ! «Βρέθηκαν στην περιοχή μας 3 φορές και κέρδισαν 3 πέναλτι» δήλωσε ο Τούχελ μετά το παιχνίδι.

«Βόμβα» μεγατόνων στο Λιγκ Καπ Γαλλίας , όπου η Γκινγκάμπ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Οι Παριζιάνοι είχαν να χάσουν σε εγχώρια Κύπελλα εδώ και 5 χρόνια (μετρούσαν αήττητο 45 αγώνων) και το μέγεθος της πρόκρισης της Γκινγκάμπ φαίνεται από το γεγονός πως οι Εμπαμπέ, Νεϊμάρ και Καβάνι (ως αλλαγή) έπαιξαν στο ματς.

Κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη, όταν στο 62’ ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ένα λεπτό νωρίτερα η Γκινγκάμπ είχε αστοχήσει σε πέναλτι με τον Τουράμ, όμως στο 82’ θα είχε νέα ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα, αφού ο διαιτητής έδωσε πέναλτι-φάντασμα σε ανατροπή του Κόκο. Αυτή τη φορά ο Νγκαμποτό ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1!

Η Παρί δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις με την Γκινγκάμπ να κερδίζει και τρίτο πέναλτι! Αυτή τη φορά ο Τουράμ δεν αστόχησε και έκανε το τελικό 1-2, στέλνοντας την Γκινγκάμπ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ!

Εκεί βρέθηκε και η Μπορντό, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Χάβρης, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα απέκλεισε τους Γιρονδίνους στο Κύπελλο Γαλλίας. Την πρόκριση «σφράγισε» και η Μονακό μετά από παιχνίδι-θρίλερ με την Ρεν που κρίθηκε στα πέναλτι (1-1 κ.δ). Ο 20χρονος τερματοφύλακας (3ος σε ιεραρχία) Λοΐκ Μπαντιασίλ απέκρουσε τρεις εκτελέσεις και ο ίδιος σκόραρε το νικητήριο πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 8-7.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.