Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Κισσαμικός «ξέρανε» την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Κισσαμικός «ξέρανε» την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2019 21:29
Με γκολ του Ρίσκι στο 90+3’ ο ΑΟΧ Κισσαμικός ισοφάρισε σε 1-1 την ΑΕΚ στην Κρήτη και δεν επέτρεψε στην «Ένωση» να ξεκινήσει με νίκη στο 2019. Ο Πόνσε (37’) το γκολ για την «Ένωση», που έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε σαν αγγαρεία το παιχνίδι στα Χανιά και την… πάτησε. Με buzzer beater του Ρίσκι στο 90+3’ ο ΑΟΧ Κισσαμικός ισοφάρισε σε 1-1 την «Ένωση» και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα γοήτρου, αφού οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία, η ΑΕΚ μπήκε μουδιασμένα στο ματς και λίγο έλλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Τσιγκρίνσκι έκανε τραγικό λάθος και έδωσε μισό γκολ στον Ρίσκι που έκανε το σουτ, όμως με τα ακροδάχτυλα ο Τσιντώντας έβγαλε σε κόρνερ. Από νέο λάθος του Τσιγκρίνσκι ήρθε και η δεύτερη ευκαιρία στο ματς στο 11’ αλλά και πάλι ο Ρίσκι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από θέση βολής.

Όσο περνούσε η ώρα η ΑΕΚ άρχισε να αποκτά τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας δύο καλές στιγμές με διαγώνιο σουτ του Κλωναρίδη (17’) και άστοχη κεφαλιά του Πόνσε (19’). Το γκολ για την «Ένωση» ήρθε στο 37’ σ’ ένα σημείο που οι γηπεδούχοι έψαχναν τον τρόπο να κάνουν τη ζημιά. Ο Κλωναρίδης πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, την «κουβάλησε» αρκετά μέτρα και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Πόνσε, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Κακός ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ δεν έδειξε διάθεση να κυνηγήσει κάτι περισσότερο και προτίμησε να κάνει συντήρηση, ενώ από την μεριά του ο ΑΟΧ Κισσαμικός αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις ώσπου στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα. Και δικαιώθηκαν! Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαχρήστου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ρίσκι επωφελήθηκε από τις κόντρες και ισοφάρισε από κοντά σε 1-1.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81’ Τεγούσης), Σεσάι, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (68’ Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (62’ Αρναρέλλης), Βρεττός, Ρίσκι

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Άλεφ, Μάνταλος, Γκάλο, Μπογέ (46’ Λιβάγια), Κλωναρίδης, Πόνσε


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.