Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Και τώρα πιάστε την…

Πρέμιερ Λιγκ: Και τώρα πιάστε την…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2018 18:59
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ» και σε συνδυασμό με την νέα ήττα-σοκ της Μάντσεστερ Σίτι ξέφυγε με +6 στην κορυφή, αφού στην 2η θέση βρίσκεται πλέον η Τότεναμ!

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πηγαίνει στα ντέρμπι με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» ισοπέδωσαν με 4-0 την Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ» και σε συνδυασμό με την ήττα της Σίτι ξέφυγαν με +6 στην κορυφή αλλά και στο +7 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο και στο 11’ άνοιξε το προβάδισμα με τρομερό τελείωμα του Λόβρεν, που θα το ζήλευαν πρωτοκλασάτοι σέντερ φορ. Το 2-0 έγινε στο 47’ με εύστοχο πέναλτι του Σαλάχ, το οποίο βέβαια ήταν τουλάχιστον αυστηρό, αφού ο Αιγύπτιος έπεσε υπερβολικά εύκολα μετά το μαρκάρισμα του Ντάμετ.

Η Νιούκαστλ δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 79’ ο Σακίρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ, σκοράροντας από κοντά ύστερα από ασίστ πάρε-βάλε του Αλεξάντερ-Άρνολντ. Το… κερασάκι έβαλε στο 85’ ο Φαμπίνιο, ο οποίος βρήκε δίχτυα με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σαλάχ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.