Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 «Στην Αθήνα αρχές Γενάρη ο Ανέλ για να συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

«Στην Αθήνα αρχές Γενάρη ο Ανέλ για να συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2018 12:31
Στην Αθήνα θα έρθει στις αρχές Ιανουαρίου ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς για τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του γιού του, Ανέλ στην Ένωση.

Μόνο τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς. Η «Ένωση» έχει έρθει σε συμφωνία με την Ζελέσνιτσαρ για την απόκτηση του 19χρονου Αμερικανο-Βόσνιου αμυντικού χαφ, ο οποίος θα αποκτηθεί το καλοκαίρι έναντι 450 χιλ. ευρώ.

Όπως, αποκάλυψε ο πατέρας του 19χρονου μέσου, Ρέφικ, μιλώντας στο βοσνιακό Sport1, υπάρχει συμφωνία της Ένωσης με τη Ζελέζνιτσαρ και πλέον αυτό που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα ο ίδιος, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου.

«Η ΑΕΚ με τη Ζελέζνιτσαρ έχουν κάνει τις διαπραγματεύσεις και απ’ όσο γνωρίζω έχουν φτάσει σε συμφωνία. Αυτό που μένει είναι να πάμε στην Ελλάδα στις αρχές Ιανουαρίου, όπου θα προσπαθήσουμε να συμφωνήσουμε όσον αφορά τους όρους του συμβολαίου. Μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ μόνο από το τηλέφωνο. Αλλά θα πάρουμε την απόφαση μόνο μετά τις συζητήσεις του Ιανουαρίου» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Φυσικά υπάρχει η πιθανότητα να μην υπογράψει, αν οι όροι που θα προταθούν στον Ανέλ δεν μας ικανοποιούν. Τη δεδομένη στιγμή, δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά μέχρι να καθίσουμε στο τραπέζι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, κάτι που θα συμβεί στις αρχές Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.