Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σαλάχ και… καλά Χριστούγεννα

Πρέμιερ Λιγκ: Σαλάχ και… καλά Χριστούγεννα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2018 00:22
Με πρωταγωνιστή τον Σαλάχ (γκολ και ασίστ) η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 την Γουλβς στο «Μολινό» και για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή.

Σ’ ένα ματς που έγινε υπό δυνατή βροχή, η Λίβερπουλ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γουλβς και ξέφυγε προσωρινά με +4 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε μουδιασμένα στο ξεκίνημα και στο 14’ χρειάστηκε την επέμβαση του Άλισον σε πλασέ του Ντόχερτι για να κρατήσει το μηδέν. Η Λίβερπουλ γλίτωσε το γκολ και τέσσερα λεπτά μετά κατάφερε να προηγηθεί χάρη στην κλάση του Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Φαμπίνιο και με μια επαφή με το εξωτερικό βρήκε δίχτυα για το 0-1. Έτσι, έφτασε τα 11 γκολ και φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι» είχαν κάποιες καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 26’ ο Πατρίσιο μπλόκαρε το σουτ του Πατρίσιο ενώ στο 29’ ο Μπεντ έκανε σωτήριο τάκλιν στον Σαλάχ, που ήταν έτοιμος να εκτελέσει τον Πορτογάλο πορτιέρο. Στο τελευταίο κομμάτι η Γουλβς ανέβασε την απόδοση της αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» το ματς και τα κατάφερε στο 68’. Ο Σαλάχ έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον Φαν Ντάικ και αυτός από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ο Αιγύπτιος θα μπορούσε να χριστεί ξανά σκόρερ στο 84’ αλλά ο Πατρίσιο απέκρουσε το πλασέ του. Πέντε λεπτά μετά ο Ρόμπερτσον έκανε τραγικό λάθος δίνοντας έτοιμο γκολ στον Γκιμπς - Ουάιτ που σούταρε άουτ από τη μικρή περιοχή. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Βαινάλντουμ σημάδεψε το δοκάρι και το 0-2 έμεινε ως το φινάλε.

Η Λίβερπουλ έφτασε τους 48 βαθμούς και για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του πρωταθλήματος, βάζοντας τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί (3) της Γουλβς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.