Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2018 00:52
Η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-1 την Γκλάντμπαχ στο ντέρμπι κορυφής του «Βεστφάλεν» και ξέφυγε προσωρινά με +9 στην κορυφή, αφού εκκρεμεί και το παιχνίδι της Μπάγερν με την Άιντραχτ.

Κακή παρένθεση αποδείχθηκε για την Ντόρτμουντ η ήττα της Τρίτης στο Ντίσελντορφ. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 2-1 της Γκλάντμπαχ στο «Βεστφάλεν» και διεύρυναν τη μεταξύ τους διαφορά στους 9 βαθμούς.

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και στο 42’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Γκέτσε, που στο 35’ αντικατέστησε τον τραυματία Αλκάθερ, τροφοδότησε τον Σάντσο κι αυτός από δύσκολη γωνία «έγραψε» το 1-0. Η χαρά για τους γηπεδούχους πάντως δεν κράτησε πολύ, αφού στις καθυστερήσεις ο Κράμερ ισοφάρισε σε 1-1, με τους παίκτες της Ντόρτμουντ να φωνάζουν για χέρι στο κοντρόλ του Γερμανού.

Οι Βεστφαλοί δεν πτοήθηκαν και στο ξεκίνημα της επανάληψης επέστρεψαν στο ματς. Στο 54’ ο Γκέτσε έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο Ρόις με κοντινή προβολή έκανε το 2-1. Ο τελευταίος θα μπορούσε να χριστεί εκ νέου σκόρερ στο 64’ σημαδεύοντας το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Φαβρ έκλεισε με ιδανικό τρόπο το 2018.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.