Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ο Μπέιλ έστειλε την Ρεάλ πάνω στον... Μπέργκ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ο Μπέιλ έστειλε την Ρεάλ πάνω στον... Μπέργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2018 20:49
Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει χατ-τρικ η Ρεάλ κέρδισε με 3-1 την Κασίμα Άντλερς και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Αΐν του Μάρκους Μπέργκ.

Έτοιμη να διεκδικήσει τον 3ο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-1 την πρωταθλήτρια Ασίας, Κασίμα Άντλερς και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Εκεί θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Αλ Αΐν, η οποία έκανε την έκπληξη στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός την Ρίβερ Πλέιτ στα πέναλτι (2-2 κ.δ).

Πρωταγωνιστής για τους «μερέγκες» ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ. Ο Ουαλός άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 44ο λεπτό ύστερα από εξαιρετικό «ένα-δύο» με τον Μαρσέλο, ενώ στο 53’ «χτύπησε» ξανά, εκμεταλλευόμενος την τραγική συνεργασία της ιαπωνικής ομάδας. Δύο λεπτά μετά (55’) «καθάρισε» οριστικά το ματς με όμορφο τελείωμα εντός περιοχής. Το μόνο που κατάφερε η Κασίμα ήταν να μειώσει με σουτ του Ντόι στο 78’ για το τελικό 3-1.

Η Ρεάλ προκρίθηκε στον τελικό για 3η διαδοχική χρονιά και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Αλ Αΐν του Μάρκους Μπέργκ (22/12, 18:30). Από την άλλη, η Κασίμα Άντλερς δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική όπως στον τελικό του 2016 και έτσι θα παίξει με την Ρίβερ Πλέιτ για την 3η θέση (22/12, 15:30).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.