Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας:  Με τα πιτσιρίκια το 3x3 ο Ολυμπιακός (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Με τα πιτσιρίκια το 3x3 ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2018 18:05
Ο Ολυμπιακός με σκόρερ τους Βρουσάι-Ανδορύσο, επικράτησε με 2-1 του Άρη Αβάτου και έκανε το 3x3 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Με αρκετούς νέους παίκτες στην ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη και έκανε το 3x3 στον όμιλο.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν πτόησε τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα (11’) χάρη σε ωραίο μακρινό σουτ του Βρουσάι.

Μάνος και Πάρντο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο εν τέλει ήρθε στο 40’. Μετά από φάση διαρκείας, ο Αμουτζάκης απέκρουσε το σουτ του Πάρντο αλλά ο Ανδρούτσος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-2. Αυτό δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 45’ ο Άρης Αβάτου μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Σαριγιαννίδη, που πρόλαβε την έξοδο του Χουτεσιώτη ύστερα από γύρισμα από τα δεξιά.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ολυμπιακού κατέβασαν ταχύτητα και λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 59’, με τον Χουτεσιώτη να νικά σε τετ-α-τετ τον Σιχλοιμίρη. Ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες στο 79’ με κεφαλιά του Μάνου που έφυγε λίγο άουτ και το 1-2 έμεινε ως το φινάλε.

Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης, Σαριγιαννίδης, Γκέκας (55’ Κρασώνης), Κοτόπουλος (46’ Ζωσιμίδης)

Ολυμπιακός(Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (90’+1’ Πέιος), Πάρντο, Βρουσάι, Μάνος, Βοΐλης (84’ Νεοφυτίδης)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.