Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρωτιά ο Παναθηναϊκός (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρωτιά ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2018 18:28
Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε αρκετά κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό, ωστόσο έφυγε με τη νίκη (2-1) από τα Χανιά και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου. Εμαννουηλίδης και Βέργος τα γκολ, ισοφάρισαν με Ρίσκι οι Χανιώτες που πήραν και αυτοί την πρόκριση για τους «16».

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό αλλά η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφυγε με τη νίκη (2-1) από τα Χανιά και «σφράγισε» την πρωτιά του ομίλου.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έχοντας δοκάρι στο 3ο λεπτό με προβολή του Εμμανουηλίδη. Ο τελευταίος κατάφερε να χριστεί σκόρερ στο 7’, «γράφοντας» το 0-1 με πλασέ εντός περιοχής ύστερα από λάθος του Δασκαλάκη.

Το «τριφύλλι» είχε σημαντικές στιγμές για να «καθαρίσει» το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 22’ το πλασέ του Βέργου έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 25’ η κεφαλιά του Εμμανουηλίδη πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά-ψαράκι του Βέργου στο 33’, ενώ στο 40’ ο Έλληνας επιθετικός έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ανέβασε την απόδοση του στο φινάλε του ημιχρόνου, «αγγίζοντας» το 1-1 στο 38’ με σουτ του Ρίσκι, όμως ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο άσος των γηπεδούχων βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως χέρι του Αποστολόπουλου. Παρόλα αυτά, ο Ρίσκι κατάφερε να σκοράρει στο 54’ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 57’ αλλά ο Βέργος αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Εν τέλει, ο φορ του Παναθηναϊκού πήρε το… αίμα του πίσω στο 75’, σκοράροντας σε κενή εστία ύστερα από επέμβαση του Δασκαλάκη σε γυριστό του Παντελάκη.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να απαντήσουν εκ νέου στο 78’, με τον Διούδη να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Αρναρέλη. Το 1-2 έμεινε τελικά ως το φινάλε και η ομάδα του Γιώργου Δώνη «σφράγισε» την πρωτιά του γκρουπ.

Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλ. Βοσνιάδης): Δασκαλάκης, Σάλιακας (78’ Τόλι), Σισέ, Φαζόν, Καραγεώργης, Τεγούσης (55’ Σελινιωτάκης), Γκίνι, Καραγιάννης (70’ Αρναρέλλης), Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Οικονόμου, Αποστολάκης (59’ Καμπετσής), Τζανδάρης, Κάτσε (59’ Μπουζούκης), Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης (74’ Χατζηγιοβάνης), Βέργος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.