Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θύμα ξυλοδαρμού ο Θανάσης Τζήλος!

Θύμα ξυλοδαρμού ο Θανάσης Τζήλος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2018 16:19
Ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σήμερα το πρωί (19/12) στη Λάρισα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. Χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια...

Νέο κρούσμα βίας σε άνθρωπο που έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το πρωί της Τετάρτης (19/12) στην Λάρισα, όταν τέσσερις άγνωστοι τον πλησίασαν καθώς προχωρούσε έξω από το σπίτι του και τον χτύπησαν.

Γείτονες οι οποίοι είδαν το περιστατικό, κάλεσαν το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον διεθνή διαιτητή με χτυπήματα στο κεφάλι και το γόνατο στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Λάρισας για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Νάνος μίλησε στον Arena FM για την κατάσταση της υγείας του διαιτητή, τονίζοντας: «Ήρθε στις πρώτες βοήθειες, φέρει κακώσεις στο κεφάλι και στα κάτω άκρα. Γίνονται οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, γιατί δεν έχουν γίνει οι εξετάσεις που θα μας δείξουν αν έχουμε κάποια βλάβη. Ο θεράπων ιατρός που αντιμετώπισε το περιστατικό πάντως, μας είπε πως έχει αίσθηση του τι συμβαίνει»

Την υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ενώ η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως η επίθεση έχει γίνει ήδη γνωστή στην UEFA και την FIFA.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΠΣ Λάρισας:

«Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.