Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στο 90+1’ η Γιουνάιτεντ, «αγκαλιά» με την πρωτιά η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στο 90+1’ η Γιουνάιτεντ, «αγκαλιά» με την πρωτιά η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2018 00:23
Με γκολ του Φελαϊνί στο 90+1’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Γιούνγκ Μπόις στο «Όλντ Τράφορντ» και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16», αφού στο άλλο ματς η Βαλένθια ηττήθηκε με 1-0 από την Γιουβέντους στο Τορίνο και θα πάει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φλέρταρε» με γκέλα ολκής απέναντι στην Γιούνγκ Μπόις αλλά το γκολ του Φελαϊνί στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στους «κόκκινους διαβόλους» τη νίκη με 1-0 στο «Όλντ Τράφορντ». Μάλιστα, η ήττα της Βαλένθια στο Τορίνο στο άλλο παιχνίδι χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, αφού ξέφυγε με +5 από τις «νυχτερίδες» μια αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Ράσφορντ κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι Ελβετοί κράτησαν το μηδέν και στο 70’ έφτασαν αυτοί μια «ανάσα» από το γκολ, όμως ο Ντε Χέα πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση, διώχνοντας τη μπάλα πριν αυτή περάσει ολόκληρη τη γραμμή.

Η Γιούνγκ Μπόις κράτησε στο μηδέν την Γιουνάιτεντ ως το 90+1’ όταν ο Φελαϊνί με κίνηση σέντερ φορ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Όλα τα… λεφτά η αντίδραση του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ξέσπασε στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», πετώντας με δύναμη στο έδαφος τα παγούρια των παικτών.

Αγκαλιά με την πρωτιά η Γιουβέντους


Στο άλλο παιχνίδι η Γιουβέντους πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Βαλένθια στο Τορίνο και με 12 βαθμούς είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 59ο λεπτό ο Μάντζουκιτς, σκοράροντας από κοντά μετά από πάρε-βάλε ασίστ του Ρονάλντο.

Η Βαλένθια δεν κατάφερε να αντιδράσει, με την «Γηραιά Κυρία» να είχε κάποιες σημαντικές στιγμές με Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα και Ρονάλντο για ένα δεύτερο γκολ. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «νυχτερίδες» θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Βαθμολογία:

1. Γιουβέντους 12
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 10
3. Βαλένθια 5
4. Γιούνγκ Μπόις 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.