Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν έριξε 5αρα στη Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν έριξε 5αρα στη Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2018 00:15
Η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Μπενφίκα στο Μόναχο, «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» και την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στο Άμστερνταμ για να παίξει την πρωτιά απέναντι στον Άγιαξ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Μόναχο. Οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 5-1 και «σφράγισαν» την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας 13 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Έτσι, την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο Άμστερνταμ απέναντι στο Άγιαξ, ο οποίος έχει δύο βαθμούς λιγότερους.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο μέρος, αφού στο 13’ ο Ρόμπεν «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και έκανε το 1-0 ενώ ο ίδιος βρήκε ξανά δίχτυα στο 30’, κάνοντας… περίπατο στην περιοχή της Μπενφίκα προτού εκτελέσει από κοντά τον Βλαχοδήμο. Τη σκυτάλη πήρε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε με σκαστή κεφαλιά στο 36’ και έγινε ο 3ος γρηγορότερος που φτάνει τα 50 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπενφίκα έπιασε στον… ύπνο την Μπάγερν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και σκόραρε με τον Φερνάντες στα 40 δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη της αναμέτρησης. Αυτό δεν πτόησε την Μπάγερν, αφού στο 51’ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε ξανά με κεφαλιά για το 4-1 ενώ στο 76’ ο Ριμπερί βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Η βαθμολογία:


1. Μπάγερν 13
2. Άγιαξ 11
3. Μπενφίκα 4
4. ΑΕΚ 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.