Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος Μπόκα: «Δεν κατεβαίνουμε, ζητάμε τον αποκλεισμό της Ρίβερ»

Πρόεδρος Μπόκα: «Δεν κατεβαίνουμε, ζητάμε τον αποκλεισμό της Ρίβερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2018 20:14
Ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλ Αντζελίτσι ζήτησε τον αποκλεισμό της Ρίβερ Πλέιτ από το Κόπα Λιμπερταδόρες και τόνισε πως η ομάδα του δεν θα κατέβει στο δεύτερο τελικό έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Η CONMEBOL αποφάσισε ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς να γίνει εκτός Αργεντινής στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι, αφού η Μπόκα με επίσημο έγγραφο ζήτησε τον αποκλεισμό της Ρίβερ Πλέιτ από τη διοργάνωση και το αίτημα της θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή. Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν θα κατέβει στον τελικό εάν δεν βγει πρώτα η απόφαση του δικαστηρίου, προσθέτοντας πως σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος, η ομάδα του θα προσφύγει στο CAS.

«Δεν δεχόμαστε να παίξουμε κανένα παιχνίδι, το 2015 αποκλειστήκαμε για τον ίδιο λόγο. Υπάρχει δεδικασμένο και επομένως περιμένουμε με ηρεμία την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν θα παίξουμε εάν δεν βγει η απόφαση και είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε όλα τα νομικά περιθώρια, ακόμα και αν χρειαστεί να πάμε στο CAS», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μπόκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.