Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρίβερ-Μπόκα: Εκτός Αργεντινής η ρεβάνς

Ρίβερ-Μπόκα: Εκτός Αργεντινής η ρεβάνς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2018 18:00
Εκτός Αργεντινής θα γίνει ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς μετά τα επεισόδια έξω από το «Μονουμεντάλ» που είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση. Στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου η ημερομηνία, άγνωστο ακόμα το μέρος διεξαγωγής.

Απόφαση που έχει προκαλέσει ήδη ουκ ολίγα σχόλια πήρε η CONMEBOL, αφού όπως ανακοινώθηκε ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο εκτός Αργεντινής.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ν. Αμερικής πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το «Μονουμεντάλ», με οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ να εξαπολύουν επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς, προκαλώντας μικροτραυματισμούς σε ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το παιχνίδι δεν διεξήχθη ποτέ και αναβλήθηκε επ’ αόριστον, με το χρόνο βέβαια να πιέζει, αφού ο νικητής του Κόπα Λιμπερταδόρες πρέπει να εκπροσωπήσει την Λατινική Αμερική στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στις 18 Δεκεμβρίου.

Έτσι, η CONMEBOL πήρε την απόφαση το παιχνίδι να γίνει στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου σε ουδέτερο έδαφος, με επικρατέστερο προορισμό την πρωτεύουσα της Παραγουάης, Ασουνσιόν.

Παράλληλα, η Μπόκα Τζούνιορς με επίσημο έγγραφο ζήτησε τον αποκλεισμό της Ρίβερ Πλέιτ από τη διοργάνωση και το αίτημα της θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή. Οι δημοσιογράφοι της Ν. Αμερικής εκτιμούν ότι δύσκολα θα δικαιωθεί ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα υπάρχουν οπαδοί της Ρίβερ στη ρεβάνς των δύο ομάδων ακόμα και σε ουδέτερο έδαφος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.