Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Τεννές κι επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Τεννές κι επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2018 22:42
Ο Μπάμπτης Τεννές επέστρεψε για 5η φορά στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Έναν ακόμα προπονητή, τον τέταρτο από την αρχή της φετινής σεζόν μετά τους Ίσμαελ, Βελέντζα, Μοντεαγούδο και Μαντζουράκη ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος γνωστοποίησε την πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού αναλαμβάνει για 5η φορά τον πάγκο του συλλόγου. Το έργο του βέβαια είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό μετά από 11 αγωνιστικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ. Ο κ. Τεννές υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ενάμιση χρόνο με στόχο να συνεχίσει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και ταυτόχρονα να ξεκινήσει από σήμερα το χτίσιμο της ομάδας με βλέμμα στο μέλλον.

Θεωρούμε ότι διαθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις για να δημιουργήσει ένα σύνολο με προοπτική που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τόσο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε όσο και της επόμενης σεζόν. Γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1953, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων και στον Απόλλωνα Σμύρνης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.