Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαν σήμερα: Η «πεντάρα» του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα (vid)

Σαν σήμερα: Η «πεντάρα» του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2018 12:48
Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα με 5-1 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της σεζόν 2008/09. Οι «ερυθρόλευκοι» του Ερνέστο Βαλβέρδε έστησαν… πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στους «αετούς» του νεαρού Νταβίντ Λουίζ.

Σαν σήμερα, στις 27 Νοεμβρίου του 2018 ο Ολυμπιακός σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες νίκες του στην Ευρώπη, επικρατώντας με 5-1 της Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πραγματοποίησε ονειρικό πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας τέσσερα γκολ με τους Γκαλέτι (1’), Ντιόγκο (24’), Πατσατζόγλου (27’) και Μπελούτσι (44’). Η Μπενφίκα μείωσε στο 33’ με τον Νταβίντ Λουίζ όμως στο 53’ ο Ντιόγκο πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Άντζας, Παπαδόπουλος, Μπελούτσι (69' Όσκαρ), Ντουντού, Πάντος, Γκαλέτι (59' Λέτο), Τζόρτζεβιτς, Ντιόγκο (69' Κοβάσεβιτς)

Μπενφίκα: Κιμ, Ρέγες, Περέιρα, Αμορίμ (59' Μπαλμπόα), Μπίνγια, Γκόμεζ (56' Ουρέτα), Λουίζ, Ριμπέιρο, Γέμπντα (76' Μαρτίνς), Σίντνεϊ, Σουάσο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.