Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός «ξέρανε» τον Ατρόμητο στο 90+3’ (video)

Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός «ξέρανε» τον Ατρόμητο στο 90+3’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2018 21:05
Με γκολ του Βούκοβιτς στο 90+3’ ο Ολυμπιακός κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά (49’) το άλλο γκολ, προηγήθηκαν με Κουλούρη (43’) οι Περιστεριώτες, που έπαιζαν με δέκα από το 58’.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις και απέδρασε με μεγάλο «διπλό» (2-1) από την έδρα του Ατρόμητου, μένοντας έτσι ζωντανός στη μάχη για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Κουλούρη, ωστόσο βρήκαν απάντηση στο ξεκίνημα της επανάληψης και μετά την αποβολή του Μπουσούλατζιτς στο 58’, πίεσαν ασφυχτικά για την ανατροπή. Αυτή ολοκληρώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βούκοβιτς να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη.

Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για οφσάιντ καθώς θεωρούν πως η μπάλα βρίσκει στον Σισέ κι από εκεί καταλήγει στον Βούκοβιτς, ο οποίος από την στιγμή που ακουμπάει ο Αφρικανός μέσος την μπάλα, είναι εκτεθειμένος.

Πριν το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως το παιχνίδι στο Περιστέρι έχει χαρακτήρα τελικού εάν οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Μόλις στο 1’ ο Καμαρά αστόχησε από το ύψος του πέναλτι έπειτα από γύρισμα του Ναουέλ, ενώ στο 6’ ο Μέγιερι μπλόκαρε το σουτ του Κούτρη. Ένα λεπτό μετά ο Ποντένσε έβγαλε τον Μάνο σε τετ-α-τετ όμως ο Καρασαλίδης έβαλε τελευταία στιγμή το πόδι του και παραχώρησε κόρνερ. Στο 12', ο Βούκοβιτς πήρε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καμαρά στο 15’.Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 20ο λεπτό. Ο Νάτχο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Ποντένσε, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Μάνο, ο οποίος με βολέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Από εκείνο το σημείο ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα και στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε πήρε το προβάδισμα. Στο 43’ ο Μπουσουλάτζιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Σα απέκρουσε αλλά ο Κουλούρης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, ολόκληρος ο πάγκος του Ολυμπιακού την έπεσε στον διαιτητή της αναμέτρησης, Ευαγγέλου, φωνάζοντας για έμμεσο που δεν δόθηκε όταν ο Μέγερι μπλόκαρε την μπάλα ύστερα από επαφή που είχε ο Σάκιτς (έχασε το κοντρόλ), στη φάση που προηγήθηκε του γκολ του Κουλούρη. Σύμφωνα με τον κανονισμό έμμεσο δίνεται όταν ο παίκτης γυρνά με πρόθεση την μπάλα στον γκολκίπερ. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι ζητούσαν πέναλτι πάνω στον Ναουέλ, ενώ οι γηπεδούχοι φώναζαν κι αυτοί με τη σειρά τους για πέναλτι σε φάουλ στον Ενσικουλού. Από το ριπλέι φάνηκε και στις δύο φάσεις να μην υπάρχει κάτι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τον Φορτούνη αντί του Νάτχο, αλλαγή που τον δικαίωσε αμέσως. Στο 49’ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε από τον Βούκοβιτς και ο Καμαρά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Εννέα λεπτά μετά οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, με τον Ευαγγέλου να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Μπουσουλάτζιτς για φάουλ στον Φορτούνη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ατρόμητος είχε καλή στιγμή για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όταν στο 62’ ο Σα απέκρουσε το σουτ του Μάντσον και στην επαναφορά ο Κουλούρης πλάσαρε ελάχιστα έξω. Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων, αφού η συνέχεια άνηκε στον Ολυμπιακό. Στο 63', ο Μέγιερι απέκρουσε το σουτ του Γκιγιέρμε, ενώ στο 67' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη έφυγε άουτ. Στο 74’ ο γκολκίπερ του Ατρόμητου είπε «όχι» σε σουτ του Φορτούνη, ενώ στο 82’ ο Φετφατζίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ακολούθησαν δύο σωτήρια τάκλιν του Ρισβάνη, ο οποίος δεν επέτρεψε σε Μάνο και Γκερέρο να βγουν σε θέση τετ-α-τετ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και για ακόμα μια φορά βρήκε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στο 90+3’, ο Καρασαλίδης έστειλε την μπάλα άθελά προς τα πίσω και ο Βούκοβιτς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για οφσάιντ στη φάση του γκολ καθώς θεωρούν πως η μπάλα βρίσκει στον Σισέ κι από εκεί καταλήγει στον Βούκοβιτς, ο οποίος από την στιγμή που ακουμπάει ο Αφρικανός μέσος την μπάλα, είναι εκτεθειμένος.

Με τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 23 βαθμούς και μείωσε στο -1 από τον Ατρόμητο ενώ διατηρήθηκε στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους Περιστεριώτες, που βρέθηκαν στο -5 από την κορυφή.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (80' Νάτσος), Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ενσικουλού (61' Ούμπιδες), Μπρούνο (71' Μανούσος), Κουλούρης

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Καμαρά, Νάτχο (46' Φορτούνης), Ναουέλ (73' Φετφατζίδης), Γκιγιέρμε, Κούτρης, Βούκοβιτς, Μάνος, Τοροσίδης, Ποντένσε (77' Γκερέρο), Σισέ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις