Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Ντεμπελέ έσωσε την Μπαρτσελόνα στο 90’!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Ντεμπελέ έσωσε την Μπαρτσελόνα στο 90’!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2018 01:14
Με γκολ του Ντεμπελέ στο 90’ η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 την Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο» και δεν επέτρεψε στους «ροχιμπλάνκος» να την περάσουν στην κορυφή. Ο Ντιέγκο Κόστα (77’) ο σκόρερ για τους γηπεδούχους σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε τίποτα άλλο πέρα από τα δύο γκολ.

Η Ατλέτικο βρέθηκε «αγκαλιά» με σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα αλλά το γκολ του… παροπλισμένου Ντεμπελέ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και επέτρεψε στους Καταλανούς να φύγουν με σπουδαίο βαθμό από τη Μαδρίτη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάση της προκοπής και έχει ήδη ξεχαστεί από όσους το παρακολούθησαν. Οι δύο ομάδες πήραν άριστα στο τακτικό κομμάτι αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ευκαιρία για δείγμα. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, ώσπου στο 80’ ο Γκριεζμάν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ντιέγκο Κόστα με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Τερ Στέγκεν «γράφοντας» το 1-0 για την Ατλέτικο.

Ο Βαλβέρδε πέρασε στο ματς τον Ντεμπελέ και ο Γάλλος έδωσε τη λύση στο 90ο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ωραία προσποίηση και τελείωμα με το αριστερό. Μάλιστα το γκολ ήρθε λίγες μέρες μετά τα ισπανικά δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προειδοποίησε τον παίκτη να σοβαρευτεί και να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο, διαφορετικά θ' αποτελέσει παρελθόν από τους "μπλαουγκράνα". Ο 21χρονος χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στους Καταλανούς, που παραμένουν στην κορυφή, τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι της Σεβίλλης απέναντι στη Βαγιαδολίδ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.