Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2018 18:00
Έστω και δύσκολα η Άρσεναλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπόρνμουθ και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Νίκη που την έφερε σε απόσταση ενός βαθμού από την 4η Τσέλσι πήρε η Άρσεναλ, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Οι «κανονιέρηδες», που είχαν στο βασικό σχήμα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, «άγγιξαν» το γκολ στο 9ο λεπτό έχοντας δοκάρι με σουτ του Τορέιρα. Το 0-1 ήρθε στο 30’ με τον Λερμά να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα.

Η απάντηση της Μπόρνμουθ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με ωραίο τελείωμα του Κινγκ μέσα από την περιοχή. Η Άρσεναλ όμως δεν πτοήθηκε και στο 67’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε κοντινή προβολή του Ομπαμεγιάνγκ μετά από γύρισμα του Κολάσινατς.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πίεσε στη συνέχεια για ένα τρίτο τέρμα, όμως η Μπόρνμουθ έμεινε στο ματς και μετά το 80’ πίεσε ασφυχτικά για την ισοφάριση. Ο Στάνισλας σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-2 (80’, 90+6’) ενώ ενδιάμεσα ο Λερμά σημάδεψε το δοκάρι του Λένο. Το 1-2 έμεινε τελικά ως το φινάλε και η Άρσεναλ έβαλε τέλος στο σερί τριών διαδοχικών αγώνων δίχως νίκη. Όλα αυτά, πριν τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.