Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναιτωλικός «βύθισε» την ΑΕΚ (video)

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναιτωλικός «βύθισε» την ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2018 21:09
Με δύο γκολ του Καμαρά (26’, 51’) ο εκπληκτικός Παναιτωλικός κέρδισε με 2-1 την ΑΕΚ στο Αγρίνιο κι ενώ του ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ. Μείωσαν με Σιμόες (77’) από οριακή θέση οφσάιντ οι «κιτρινόμαυροι» που βρίσκονται εκτός πεντάδας.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα να βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα παρουσιάστηκε εξαιρετικά διαβασμένη και πήρε μια σπουδαία νίκη σ’ ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε και από τα σοβαρά λάθη των βοηθών.

Η ΑΕΚ ανέλαβε τα ηνία στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή και με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μπακάκη (5’) έξω από την περιοχή δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και στο 25’ θα έπρεπε να προηγηθούν όμως η βοηθός Δέτση ακύρωσε με ανύπαρκτο οφσάιντ το γκολ του Ουίλιαν. Μικρό το κακό για τους Αγρινιώτες, αφού στο επόμενο λεπτό (26’) ο Ρότσα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καμαρά με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο η μοναδική φάση που έγιναν απειλητικοί ήταν στο 45’ με μια κεφαλιά του Πόνσε που απέκρουσε ο Κυριακίδης. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με άστοχο πλασέ του Καμαρά, ο οποίος όμως έφυγε από θέση οφσάιντ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ουζουνίδης πέρασε στο ματς τον Μπογέ αντί του Μπακασέτα όμως στο 51’ η κεφαλιά του Καμαρά μετά από το κόρνερ του Μάζουρεκ διαμόρφωσε το 2-0 και έκανε πολύ δύσκολο το έργο για τους φιλοξενούμενους, που είχαν να ανέβουν ένα… βουνό.

Ο Παναιτωλικός διαχειρίζονταν εξαιρετικά το παιχνίδι μέχρι το 77’ όταν ο Σιμόες –από οριακή θέση- μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου και την κεφαλιά-πάσα του Πόνσε. Η ΑΕΚ είχε χρόνο στη διάθεση της όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και το τελικό 2-1 την έφερε πλέον στο -12 από την κορυφή.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ρότσα, Καμαρά (67' Μοράρ), Μανά (78' Γιαννιώτης), Γουίλιαν, Ντίαζ, Λουσέρο, Μαρινάκης, Αργκους, Μάζουρεκ (87' Λιάβας).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (76' Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλεφ (60' Κλωναρίδης), Σιμόες, Μπακασέτας (46' Μπογέ), Μάνταλος, Λιβάια, Πόνσε.

Στιγμιότυπα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.