Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Σοκ στο 90+3’ για Μπάγερν, στο -9 από την Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Σοκ στο 90+3’ για Μπάγερν, στο -9 από την Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2018 20:39
Η Μπάγερν προηγήθηκε με 3-1 απέναντι στην Φορτούνα αλλά ισοφαρίστηκε σε 3-3 στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -9 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μάιντς.

Δεν λέει να συνέλθει η Μπάγερν. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 2-0 και 3-1 επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ αλλά είδαν τους νεοφώτιστους να ισοφαρίζουν σε 3-3 στο 90+3’ και να φεύγουν με σπουδαίο βαθμό από το Μόναχο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, αφού στο 20’ ο πίνακας του σκορ έγραφε ήδη 2-0 χάρη στα τέρματα των Ζίλε (17’) και Μίλερ (20’). Ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (44’) οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Λουκεμπάκιο και επέστρεψαν στο ματς.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Μπάγερν έφτασε σε τρίτο τέρμα με τον Μίλερ και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το ματς. Ωστόσο η Φορτούνα έμεινε στο παιχνίδι και έκανε το μεγάλο comeback. Στο 77’ ο Λουκεμπάκιο μείωσε σε 3-2 ενώ ο ίδιος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στις καθυστερήσεις, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Κόβατς. Έτσι, ο 21χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει χατ-τρικ στην «Αλιάνζ Αρίνα» μετά τον Απρίλιο του 2001 και τον Έμπε Σαντ!

Η γκέλα της Μπάγερν δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη από την Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μάιντς και ξέφυγε στο +9 από τους Βαυαρούς. Αλκάθερ (66’) και Πίστσεκ (76’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους Βεστφαλούς, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Κουάισον (70’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.