Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μπαλάρα και πεντάρα ο Παναθηναϊκός!

Σούπερ Λιγκ: Μπαλάρα και πεντάρα ο Παναθηναϊκός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2018 18:15
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μακέντα (15’, 41’), Κουρμπέλης (58’), Ινσούα (62’) και Γιόχανσον (90+2’) οι σκόρερ, μείωσαν με Σικαμπάλα οι φιλοξενούμενοι.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» πήραν εμφατική νίκη με 5-1 και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, αποδίδοντας ανά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο!

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Μακέντα (5’) και Μπουζούκη (6’) και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μακέντα με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Ο Απόλλωνας δεν κλείστηκε και έψαξε τον τρόπο για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κότσαρη. Στον αντίποδα, το «τριφύλλι» είχε καλή στιγμή στο 31’ με κεφαλιά του Δώνη έπειτα από φάουλ του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος στο 34’ απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε στο 41’. Ο Μπουζούκης βρήκε τον Κάτσε στα όρια της μεγάλης περιοχής, εκείνος έδωσε στον Μακέντα κι ο Ιταλός με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν το ίδιο ορεξάτα στην αναμέτρηση, προσφέροντας γκολ και θέαμα στον κόσμο τους. Στο 58᾽ μετά από ωραία συνεργασία Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, ο Κουρμπέλης έγραψε το 3-0 με δεύτερη προσπάθεια από το ύψος της μικρής περιοχής. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Χατζηγιοβάνης έδωσε με τακουνάκι στον Ινσούα, αυτός έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μακέντα και «εκτέλεσε» από κοντά τον Χουάντερσον για το 4-0.

Ο Απόλλωνας μείωσε στο 67’ με πλασέ του αμαρκάριστου Σικαμπάλα μέσα από την περιοχή, όμως στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα και ο Γιόχανσον με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Παναθηναϊκός (4-3-3): Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα (66’ Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε, Κουρμπέλης (61’ Στάικος), Δώνης, Μπουζούκης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (77’ Εμμανουηλίδης).

Απόλλων Σμύρνης (4-3-3): Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Τζανετόπουλος (70’ Ντούρσο), Ναδάλες, Ζοαο Πεδρο (63’ Ακόστα), Γκίνο, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χέλβε, Μπετινέλι (46’ Τριάδης).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.