Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ρεάλ στο «Ιπουρούα»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ρεάλ στο «Ιπουρούα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2018 15:55
Η Εϊμπάρ διέλυσε με 3-0 την αποκαρδιωτική Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ιπουρούα» και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της απέναντι στη «βασίλισσα». Πρώτη ήττα για Σολδάδο στον πάγκο των «μερέγκες».

Ο Σαντιάγο Σολδάδο, στο πρώτο του παιχνίδι μετά την μονιμοποίηση του στον πάγκο της Ρεάλ, είδε την ομάδα του να γνωρίζει βαριά ήττα με 3-0 από την Εϊμπάρ στο «Ιπορούα», σκορ που μάλιστα θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εσκαλάντε (16’), Ένριχ (52’) και Κίκε (57’) πέτυχαν τα γκολ για τους Βάσκους, που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στη «βασίλισσα».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό. Στο 3’ η Έιμπαρ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ του Κίκε έξω από την περιοχή, ενώ η Ρεάλ απάντησε στο 11’ με κοντινό πλασέ του Μπενζεμά, το οποίο απομάκρυνε ο Ραμίς πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι και το 1-0 ήρθε στο 16’. Μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Κίκε έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κουρτουά απέκρουσε αλλά ο Εσκαλάντε πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Για πρώτη φορά μετά το 2004 η Ρεάλ δέχτηκε γκολ για 11ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, αφού με εξαίρεση ένα απευθείας φάουλ του Μπέιλ στο 35’, δεν απείλησε την εστία του Ριέσγο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Η εικόνα των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν ακόμα πιο προβληματική στην επανάληψη και το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 52’ ο Κουκουρέγια έκλεψε τη μπάλα από τον Οντριοθόλα (τραυματίστηκε) και έδωσε στον Ένριχ, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Η Ρεάλ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει, ενώ είχε μεγάλα θέματα ανασταλτικά, με τους Βάσκους να φτάνουν σε τρίτο τέρμα στο 57’. Ο Κουκουρέγια έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βαράν έχασε τον Κίκε και εκείνος με δεξί πλασέ από τη μικρή περιοχή σε άδειο τέρμα έκανε το 3-0.

Ενδεικτικό του πόσο κακή ήταν η εικόνα της Ρεάλ είναι ότι η Έιμπαρ συνέχιζε να πιέζει για 4ο γκολ, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ορεγιάνα (62’) και Κίκε (77’). Ο Κουρτουά με ισάριθμες μεγάλες επεμβάσεις κράτησε το 3-0 ως το φινάλε, σκορ που αφήνει την Ρεάλ στην 6η θέση και μόλις στο +2 πλέον από την 7η Έιμπαρ, την ώρα που η κορυφή απομακρύνεται ακόμα περισσότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.