Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Ανατροπή πρόκρισης για Αγγλία!

Nations League: Ανατροπή πρόκρισης για Αγγλία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2018 17:56
Η Αγγλία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Κροατία στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισε» την πρόκριση για το Final-Four του Nations League. Υποβιβάστηκαν οι Κροάτες, έμεινε 2η η Ισπανία.

Εκδίκηση για την ήττα από την Κροατία στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας πήρε η Αγγλία. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ επικράτησε με 2-1 της «Χρβάτσκα» στο «Γουέμπλεϊ» και έκλεισε θέση για το Final-Four του Nations League, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η Πορτογαλία. Αντίθετα, η Κροατία όχι μόνο δεν πήρε αυτή την 1η θέση αλλά τερμάτισε 3η και υποβιβάστηκε στην League B.

Οι φιναλίστ του Μουντιάλ της Ρωσίας θα μπορούσαν να προηγηθούν από το 3ο λεπτό, όταν μετά από κακό γύρισμα του Ντελφ, η μπάλα στρώθηκε στον Ρέμπιτς, αλλά το πλασέ του τελευταίου είναι άστοχο. Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Αγγλία, η οποία πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.

Στο 11’ ο Κάλινιτς νίκησε σε τετ-α-τετ τον Στέρλινγκ, ενώ στο 16’ ο Γέντβάι έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Κέιν. Στη συνέχεια της φάσης ο Άγγλος φορ έκανε νέο σουτ αλλά ο Κάλινιτς απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν. Στο 22’ ο Βρσάλκο έκανε σωτήριο τάκλιν κόβοντας τον Ράσφορντ που έβγαινε μόνος του απέναντι στον Κάλινιτς, ενώ στο 25’ ο Κροάτης πορτιέρο απέκρουσε με δυσκολία το μακρινό σουτ του Τσίλγουελ.

Η Αγγλία συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος, όμως στο 57’ η Κροατία προηγήθηκε κόντρα στη ροή χάρη σε τρομερή ενέργεια και τελείωμα του Κράμαριτς, ο οποίος «χόρεψε» την άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Σάουθγκέιτ έριξε στο ματς τον Λίνγκαρντ και ο άσος της Γιουνάιτεντ έδωσε τη λύση στο 78’. Έπειτα από εκτέλεση πλαγίου, η μπάλα έφτασε στον Κέιν, αυτός πρόλαβε και την τσίμπησε για τον Λίνγκαρντ, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1.

Το σκορ δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες, αφού έδινε την πρόκριση στην Ισπανία, και έτσι το παιχνίδι απέκτησε… φρενήρη ρυθμό, με τη μπάλα να πήγαινε πάνω κάτω. Στο 82’ ο Βίντα έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά για το 1-2 και τρία λεπτά μετά ο Κέιν σκόραρε με κοντινή προβολή, ολοκληρώνοντας την ανατροπή των «τριών λιονταριών».

Η Κροατία δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και το τελικό σφύριγμα του Σιδηρόπουλου ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει το.. πάρτι των Άγγλων, οι οποίοι το ερχόμενο Ιούνιο θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του νεοσύστατου θεσμού. Στον αντίποδα, η «Χρβάτσκα» υποβιβάστηκε στην League B

Η τελική βαθμολογία:

1. Αγγλία 7
2. Ισπανία 6
3. Κροατία 4

*Ο πρώτος προκρίνεται στο Final Four για το τρόπαιο, ο τρίτος υποβιβάζεται στη League B






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.