Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: «Καθάρισε» και τη Γαλλία η Ολλανδία, υποβιβάστηκε η Γερμανία

Nations League: «Καθάρισε» και τη Γαλλία η Ολλανδία, υποβιβάστηκε η Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2018 00:04
Η τρομερή Ολλανδία κέρδισε με το άνετο 2-0 την Γαλλία στο Ρότερνταμ και κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στο Final-Four του Nations League. Υποβιβάστηκαν οι Γερμανοί.

Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις η Ολλανδία του Ρόναλντ Κούμαν. Μετά την τριάρα στη Γερμανία, οι «οράνιε» επικράτησαν με 2-0 της Γαλλίας στο Ρότερνταμ και την υποχρέωσαν στην πρώτη της ήττα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Έτσι, καταδίκασαν σε υποβιβασμό την Γερμανία και χρειάζονται ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στα «πάντσερ» για να πάρουν την πρόκριση για το Final-Four του θεσμού.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν τους «τρικολόρ» σε παθητικό ρόλο και λίγο πριν την ανάπαυλα πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Βαϊνάλντουμ (44’). Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, που δεν είχαν στη σύνθεση τους τον Πογκμπά, αδυνατούσαν να αντιδράσουν και χρειάστηκαν τις επεμβάσεις του Γιορίς για να γλιτώσουν το δεύτερο γκολ. Κάτι που εν τέλει δεν κατάφεραν καθώς στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντεπάι σκόραρε από την άσπρη βούλα του πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Βαθμολογία:


1. Γαλλία 7
2. Ολλανδία 6
3. Γερμανία 1

Τελευταία αγωνιστική: Γερμανία – Ολλανδία (19/11, 21:45)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.