Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης: «Να δείξουμε στον κόσμο ότι αξίζει να έρθει στο γήπεδο»

Αναστασιάδης: «Να δείξουμε στον κόσμο ότι αξίζει να έρθει στο γήπεδο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2018 14:32
Ο Άγγελος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία, τόνισε ότι είναι στο χέρι των διεθνών να φέρουν και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

Για το τι ξέρει για την Εσθονία και το τι περιμένει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τη γνωρίζω πολύ καλά. Προσπαθώ να μάθω τη δική μας την ομάδα. Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, θα ασχοληθούμε σήμερα και αύριο με τον αντίπαλο και ελπίζω να έχουμε τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για το αν είναι απογοητευμένος με το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν τερμάτισε στην πρώτη θέση και ποιο είναι το κίνητρο για το αυριανό παιχνίδι: «Πάντα το κίνητρο είναι να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι για να βγούμε δεύτεροι, ώστε να ελπίζουμε ότι με τη δεύτερη θέση κάποια στιγμή, ανάλογα και με το τι θα κάνει η Φινλανδία, να έχουμε μια ακόμα ευκαιρία».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το παιχνίδι με τη Φινλανδία και αν θα κάνει αλλαγές στο ματς με την Εσθονία: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειας των παιδιών. Το να μπούμε μέσα, να δώσουμε την ψυχή μας, να τα δώσουμε όλα αναφορικά με την αμυντική συμπεριφορά και να έχουμε την μπάλα περισσότερο χρόνο. Αλλά δεν μετουσιώσαμε αυτήν την κατοχή για να κάνουμε την επιθετική συμπεριφορά καλύτερη. Εκεί πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάρος στο λίγο χρονικό διάστημα που έχουμε. Πρέπει να μετουσιώσουμε αυτήν την κατοχή σε περισσότερες φάσεις ώστε να κάνουμε το γκολ».

Για την κλήση παικτών που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στην Εθνική: «Τα περισσότερα παιδιά είναι αρκετό καιρό εδώ και γνωρίζουν την Εθνική. Αλλά πρέπει να βάλουμε και παιδιά για να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν ότι καλώς κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα».

Για τη χρησιμοποίηση των τριών δεκαριών: «Δεν γνωρίζω τι βλέπετε εσείς. Για μένα δεν ισχύουν αυτά στο σημερινό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν θέσεις. Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή αλλά εμείς προσπαθούμε να περάσουμε μια άλλη νοοτροπία στα παιδιά ώστε να δείξουμε ένα πρόσωπο που δεν έχει σχέση με δεκάρια και εννιάρια και εξάρια. Ίσως να ακούγεται λίγο παράδοξο, αλλά υπάρχουν παραδείγματα που δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τώρα. Προέχει το αυριανό ματς ώστε να μπορέσουμε να το κερδίσουμε».

Για την έδρα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro: «Απαντήθηκε και προχθές μετά το ματς. Το βάρος το ρίχνουμε για το αυριανό παιχνίδι. Τα θέματα αυτά θα τα συζητήσουμε μετά την κλήρωση. Εμείς μπορεί να προτείνουμε κάποια έδρα και το γήπεδο να μην είναι αγωνιστικά επαρκές για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Πρέπει να καθίσουμε με την ησυχία μας να δούμε τις προϋποθέσεις. Πάντως θέλουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Το θέμα του κόσμου είναι καθαρά δικό μας. Η αγωνιστική συμπεριφορά φέρνει τον κόσμο ή τον διώχνει. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να δείξουμε στον κόσμο ότι αξίζει να έρθει να μας δει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.