Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ρεάλ είναι εδώ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ρεάλ είναι εδώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2018 01:21
Με τον Μπενζεμά να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση η Ρεάλ κέρδισε με 4-2 την Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» και μείωσε στο -4 τη διαφορά από την κορυφή.

Άλλον… αέρα έφερε ο ερχομός του Σολάρι στην Ρεάλ. Η «βασίλισσα» πέρασε με 4-2 από την έδρα της Θέλτα και έκανε το 4x4 με τον Αργεντινό στον πάγκο της. Έτσι, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπέτις (3-4), βρέθηκε στο -4 από την κορυφή, αν και παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπενζεμά για να ανοίξουν το σκορ. Στο 18’ οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν με τραυματισμό τον Καζεμίρο και στο επόμενο λεπτό η Θέλτα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Καμπράλ για να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και στο 22’ προηγήθηκε με τρομερό σεντερφορίσιο γκολ του Μπενζεμά, ο οποίος κατέβασε τρομερά τη μπάλα, γύρισε και «εκτέλεσε» τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-1. Στο 35’ ο Γάλλος φορ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κρόος, ο οποίος προ κενής εστίας κατάφερε να μην σκοράρει. Η Θέλτα γλίτωσε το 0-2 και στο 43’ έφτασε κοντά στο γκολ με πλασέ του Μέντες από πλάγια θέση όμως ο Κουρτουά αντέδρασε σωστά. Το ημίχρονο τελείωσε με τον Σολδάδο να αποσύρει τον τραυματία Ρεγκιλόν, ρίχνοντας στο ματς τον Σάντσες.

Ο Μπενζεμά έκανε τα… δικά του και στο δεύτερο μέρος. Στο 50’ το τρομερό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο, ενώ στο 56’ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά και στο πρόσωπο του Καμπράλ καταλήγοντας έτσι στα δίχτυα για το 0-2.

Η Θέλτα επέστρεψε στο ματς στο 61’ μειώνοντας σε 1-2 με ωραίο σουτ στην κίνηση από τον Μάγιο, ενώ τέσσερα λεπτά μετά η Ρεάλ έχασε με τραυματισμό και τον Νάτσο, κάνοντας 3η αναγκαστική αλλαγή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 69’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με δυνατό σουτ του Άσπας όμως ο Κουρτουά έπεσε στη γωνία και απέκρουσε.

Η Ρεάλ δεν πατούσε με την ίδια σιγουριά στο γήπεδο όμως στο 80’ κέρδισε πέναλτι για άτσαλο μαρκάρισμα του Χούνκα στον Οντριοθόλα. Ο Ράμος ανέλαβε την εκτέλεση και με χτύπημα α λα Πανένκα έκανε το 1-3. Στο 87’ η Θέλτα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολή του Καμπράλ και στο 90+1’ η Ρεάλ έβαλε το… κερασάκι με τρομερό σουτ του Θεμπάγιος. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μέντες για το τελικό 4-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.