Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καθαρές» οι εξετάσεις του Διούδη

«Καθαρές» οι εξετάσεις του Διούδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2018 00:47
«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος σόκαρε τους πάντες με τον τραυματισμό του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αύριο αναμένεται να πάρει εισιτήριο.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους στο ντέρμπι «αιωνίων», ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Νάτχο, έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε για αρκετή ώρα στο χορτάρι! Για περίπου πέντε λεπτά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του «τριφυλλιού» την ώρα που οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων τραβούσαν τα μαλλιά τους και περίμεναν με αγωνία να συνέλθει.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τα νέα ήταν ευχάριστα. Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε «καθαρή» και προληπτικά θα μείνει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Σωκράτης Διούδης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση στον σημερινό αγώνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ. Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε(αξονική εγκεφάλου και αυχένα, triplex καρωτίδων) ήταν καθησυχαστικές. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην α΄νευροχειρουργική κλινική του ΥΓΕΙΑ(θεράπων ιατρός Παναγιώτης Σιούτος)για περαιτέρω παρακολούθηση και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.