Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μπέτις έριξε τέσσερα στην έδρα της Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μπέτις έριξε τέσσερα στην έδρα της Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2018 20:46
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μπέτις κέρδισε με 4-3 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και χάλασε την επιστροφή του Μέσι (2 γκολ). Στο +1 από την 2η Ατλέτικο η ομάδα του Βαλβέρδε.

Πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση, η Μπέτις επικράτησε με 4-3 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και πήρε την πρώτη της νίκη σ’ αυτό το γήπεδο από το 1998! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσίασε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, ενώ στον αντίποδα ο Σετιέν έγινε ο πρώτος προπονητής την τελευταία δεκαετία που νικάει σε «Καμπ Νου» και «Μπερναμπέου».

Οι Ανδαλουσιανοί πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα, απείλησαν στο 6’ με σουτ του Χοακίν και στο 20’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Καρβάλιο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Ζούνιορ κι αυτός με ωραίο συρτό σουτ μπροστά από τον Σέρχιο Ρομπέρτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να απαντήσει στο 25’, όταν μετά από φάουλ του Μέσι, ο Λενγκλέ έπιασε καρφωτή κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, με τον Παού Λόπεθ να αποκρούει ενστικτωδώς με το ένα χέρι.

Η Μπέτις δεν πτοήθηκε και αφού έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Λο Σέλσο (31’) και Λόρεν (31’) έφτασε στο 0-2 (34’). Οι Ανδαλουσιανοί εκμεταλλεύτηκαν τα μεγάλα κενά των γηπεδούχων και ο Χοακίν, όντας αφύλαχτος μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να ευστοχήσει για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η Μπαρτσελόνα είχε μεγάλα θέματα στο χώρο του κέντρου και η Μπέτις απείλησε ξανά στο 40’ με διαγώνιο σουτ του Λορέν, το οποίο έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Βαλβέρδε πέρασε στο ματς τον Βιδάλ αντί του Αρτούρ και η Μπαρτσελόνα πίεσε ασφυχτικά για να επιστρέψει στο ματς. Μέσι (51’) και Σουάρες (58’) είχαν καλές στιγμές για να μειώσουν, ωστόσο ευκαιρίες έχανε και η Μπέτις, αφού στο 60’ το σουτ του Λο Σέλσο πέρασε πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 64’ το σουτ του Τέγιο βρήκε στον Άλμπα και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε τελικά να επιστρέψει στο ματς στο 67’, με τον Μέσι να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Άλμπα. Στο 70’ οι Καταλανοί «άγγιξαν» την ισοφάριση με σουτ του Αλένια και στο επόμενο λεπτό ο Λο Σέλσο έκανε το 1-3, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Τερ Στέγκεν, που έχασε τη μπάλα από τα χέρια του.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν… φωτιά. Στο 80’ η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στο ματς με κοντινή προβολή του Βιδάλ όμως στο 82’ ο Ράκιτιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στο επόμενο λεπτό ο Κανάλες έριξε τη χαριστική βολή, κάνοντας το 2-4 με προβολή από τη μικρή περιοχή. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με δεύτερο προσωπικό γκολ του Μέσι για το τελικό 3-4.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.