Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος για Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος για Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2018 16:57
Ο Ατρόμητος, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (88’ Ρισβάνης, 90’ Κουλούρης), κέρδισε με 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πέρασε προσωρινά στην 1η θέση της Σούπερ Λιγκ. Τρία δοκάρια (!) είχε η «Ένωση» που απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή.

Όπως και πέρσι, ο Ατρόμητος έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-0 της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τρία δοκάρια με Μάνταλο (16’), Μπακάκη (37’) και Μπακασέτα (65’) όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και το πλήρωσαν στο φινάλε. Οι Περιστεριώτες πέτυχαν δύο γκολ με Ρισβάνη (88’) και Κουλούρη (90’) και έριξαν στο… καναβάτσο την ομάδα του Ουζουνίδη, η οποία κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στο -9 από την κορυφή.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με την ΑΕΚ να επιτίθονταν κυρίως από τα δεξιά με τον Μπακάκη, προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα. Η «Ένωση» είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 16’, με τον Μάνταλο να επιχειρεί δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο. Ο Ατρόμητος, που ήταν εξαιρετικά στημένος στο χορτάρι και προσπαθούσε για κάτι καλό στην επίθεση μέσω των αντεπιθέσεων, απείλησε τρία λεπτά μετά με τον Κουλούρη αλλά ο Τσόσιτς έκανε σωτήριο τάκλιν.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά ήταν απειλητικοί μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους. Στο 37’ ο Μπακάκης έκανε το πλασέ από τη μικρή περιοχή σημαδεύοντας το δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά ο Αλεφ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Λιβάγια πέρασε άουτ, ενώ στο 41’ το σουτ του Χουλτ από καλή θέση δεν προβλημάτισε τον Μέγιερι.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου. Όποτε τα κατάφερε δεν είχε σύμμαχο την τύχη αφού στο 65’ είχε τρίτο δοκάρι με κεφαλιά του Μπακασέτα έπειτα από τη σέντρα του Μάνταλου.

Οι Περιστεριώτες αμύνονταν αποτελεσματικά κλείνοντας όλους τους χώρους και στο τελευταίο δίλεπτο σόκαραν τους «κιτρινόμαυρους». Στο 88’ ο Ρισβάνης «έγραψε» το 0-1 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, ενώ στο 90’ ο Μπρούνο συνεργάστηκε με τον Κουλούρη, εκείνος πλάσαρε με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα για το 0-2. Ο Ατρόμητος έφυγε με σπουδαίο «διπλό» και πέρασε μόνος στην κορυφή, ενώ στον αντίποδα η ΑΕΚ απομακρύνθηκε κι άλλο από την 1η θέση.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Mπάρκας, Μπακάκης (65' Γκάλο), Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Αλεφ (76' Γιαννιώτας), Μπακασέτας, Μπογέ (57' Πόνσε), Μάνταλος, Λιβάια.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουζούλαζιτς, Κιβρακίδης (86' Καρασαλίδης), Ουγκράι (65' Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης (93' Μούζακιτς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.