Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο «λαβωμένος» Γκοντίν «λύτρωσε» την Ατλέτικο στο 90+1’

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο «λαβωμένος» Γκοντίν «λύτρωσε» την Ατλέτικο στο 90+1’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2018 22:53
Με τον τραυματία Γκοντίν να σκοράρει στο 90+1’ η Ατλέτικο κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Μπιλμπάο στη Μαδρίτη και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Αν και έχανε με 1-2 στο 80’ η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Μπιλμπάο (3-2). «Χρυσός» σκόρερ ο Ντιέγο Γκοντίν, ο οποίος αν και τραυματίας από το 68’, έμεινε στο ματς διότι είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, προωθήθηκε στην επίθεση και λύτρωσε την ομάδα του στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μπιλμπάο, που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, προηγήθηκε στο 36’ όταν ο Όμπλακ έστειλε στο δοκάρι το σουτ του Σαν Χοσέ όμως ο Ινιάκι Γουίλιαμς πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε σε κενή εστία για το 0-1. Η Ατλέτικο απάντησε στο 61’ με τρομερό σουτ του Πάρτει έξω από την περιοχή όμως τρία λεπτά μετά οι Βάσκοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 80’ όταν ο Ρόδρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παρτέι ισοφάρισε σε 2-2. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 90+1’ ο «λαβωμένος» Γκοντίν, σκοράροντας από κοντά μετά από το τσίμπημα του Γκριεζμάν. Με τη νίκη η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα, ενώ στον αντίποδα, η Μπιλμπάο βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.