Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Επική ανατροπή για Γιουνάιτεντ στο Τορίνο

Τσάμπιονς Λιγκ: Επική ανατροπή για Γιουνάιτεντ στο Τορίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2018 01:16
Η Γιουβέντους προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Ρονάλντο και είχε ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε ζωντανή και με δύο γκολ στο φινάλε (86’, 89’) έφυγε με μεγάλη νίκη (2-1) από το Τορίνο που της επιτρέπει να ελπίζει ακόμα και σε πρωτιά. Προκάλεσε ο Μουρίνιο στο φινάλε.

Μνήμες… 1999 ξύπνησαν στο Τορίνο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχανε με 1-0 έως το 86’ όμως δύο γκολ που ήρθαν από στημένες φάσεις (86’ Μάτα, 89’ Σάντρο αυτ.) επέτρεψαν στους «κόκκινους διαβόλους» να ρίξουν στο καναβάτσο την Γιουβέντους (2-1) και να μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση της πρωτιάς.

Η «Γηραιά Κυρία» μπήκε καλύτερα στο ματς όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 34’ ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Κουαδράδο ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Κεντίρα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ντιμπάλα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (52’), όμως στο 65’ η Γιουνάιτεντ «λύγισε» από έναν πρώην μεγάλο παίκτη της. Ο Μπονούτσι βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Ρονάλντο κι αυτός με υπέροχο τελείωμα «έγραψε» το 1-0, πανηγυρίζοντας μάλιστα το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Αμέσως μετά ο Πορτογάλος έδωσε μισό γκολ στον Πιάνιτς, αλλά ο Βόσνιος νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Ακολούθησε νέα μεγάλη στιγμή της Γιουβέντους, αφού ο Κουαδράδο αστόχησε ανενόχλητος απέναντι από τον Ισπανό γκολκίπερ.

Η Γιουνάιτεντ έμεινε ζωντανή και στο 86’ ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεοεισελθόντα Μάτα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε τρία λεπτά μετά από την προσπάθεια του Πογκμπά και το τελείωμα του Σάντρο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν ανατροπή με δύο γκολ στα πέντε τελευταία λεπτά στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τον τελικό του 1999 και έτσι μπήκαν για τα καλά στο κόλπο για την πρωτιά του ομίλου.

Με το σφύριγμα της λήξης, ο Μουρίνιο έβαλε το χέρι στο αυτί και με χαρακτηριστική γκριμάτσα έκανε στους οπαδούς ότι δεν τους ακούει! H χειρονομία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παίκτες της Γιουβέντους, με τον Μπονούτσι να του ζητά το λόγο και τους Μπεντακούρ, Ντιμπάλα να ακολουθούν.

Η βαθμολογία:

1. Γιουβέντους 9 (7-2)
2. Μαν. Γιουνάιτεντ 7 (5-2)
3. Βαλένθια 5 (4-4)
4. Γιούνγκ Μπόις 1 (2-10)

Επόμενη αγωνιστική 27/11

Μαν. Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις
Γιουβέντους - Βαλένθια




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.