Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξέσπασε με πεντάρα η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξέσπασε με πεντάρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2018 00:57
Η Ρεάλ διέλυσε με 5-0 την Πλζεν στη Τσεχία και πάει στη Ρώμη για το ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου. Μπενζεμά (20’, 37’), Καζεμίρο (23’), Μπέιλ (40’) και Κρόος (67’) οι σκόρερ για τη «βασίλισσα» που ξέσπασε στους Τσέχους.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ρεάλ το παιχνίδι με την Πλζεν στη Τσεχία. Στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ο Σαντιάγο Σολάρι είδε την ομάδα του να παίρνει εμφατική εκτός έδρας νίκη με 5-0, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 9ο λεπτό οι «Μερένχες», θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ όμως ο Χροσόβσκι από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά, ενώ λίγη ώρα μετά ο Ράμος φλέρταρε με αποβολή ρίχνοντας αγκωνιά στον Χάβελ. Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Ρεάλ, η οποία προηγήθηκε στο 20' με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Μπενζεμά, ενώ στο 23’ ο Καζεμίρο έκανε το 0-2 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 37’ ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-πάσα του Μπέιλ και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, ενώ οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 40’, με τον Γάλλο να «σερβίρει» και τον Ουαλό να εκτελεί τον Χρούσκα για το 0-4! Στο δεύτερο μέρος, η «βασίλισσα» έριξε την απόδοση της ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει ακόμα ένα γκολ με ωραίο τελείωμα του Κρόος (67’) έπειτα από ασίστ του Βινίσιους.

Με τη νίκη, η Ρεάλ έπιασε την Ρόμα στους 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στη Ρώμη για το ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου.

Η βαθμολογία:

1 Ρόμα 9
2 Ρεάλ Μαδρίτης 9
3 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4
4 Βικτόρια Πλζεν 1

Επόμενη αγωνιστική 27/11

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βικτόρια Πλζεν
Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.