Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Λουτσέσκου: «Θέλουμε σαν τρελοί το πρωτάθλημα»!

Λουτσέσκου: «Θέλουμε σαν τρελοί το πρωτάθλημα»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2018 21:33
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Βίντι και τόνισε πως είναι σημαντικό για την πρόκριση, ωστόσο παραδέχτηκε πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το αυριανό παιχνίδι με την Βίντι: «Αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό. Προτιμώ να μην κάνουμε υπολογισμούς. Προτιμώ να προετοιμάσω την ομάδα μου και να μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη».

Για το αν θεωρεί μεγάλο στόχο την πρόκριση στην φάση των «32»: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι θέλουμε σαν... τρελοί να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έγινε πέρσι για εξωαγωνιστικούς λόγους και φέτος το χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Την ίδια στιγμή έχοντας δύσκολα παιχνίδια, προσπαθούσαμε να πάρουμε το καλύτερο από το κάθε παιχνίδι. Το καταφέραμε απόλυτα. Το μόνο μας λάθος ήταν αυτό με την Βίντι στην έδρα μας.

Εστιάζουμε στο αυριανό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι υποτιμήσαμε την Βίντι. Κερδίσαμε εύκολα στη Λευκορωσία και η ΜΠΑΤΕ κέρδισε την Βίντι και πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε με την ίδια ευκολία. Την ίδια στιγμή η Βίντι δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε πλέον πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη και τρέχει πολύ. Πιστεύω ότι η ήττα από την Βίντι, θα μας βοηθήσει στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν το αήττητο εκτός έδρας δημιουργεί αυτοπεποίθηση: «Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μας βοηθάει στο πως θα οργανώσουμε το επόμενο παιχνίδι μας. Χάσαμε από την Μπενφίκα και την Τσέλσι, που είναι πολύ μεγάλες ομάδες. Αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μετά, ήταν αδύνατο για εμάς να κάνουμε λάθος βήματα.

Βρισκόμαστε εδώ πέρα έχοντας στόχο να συνεχίσουμε και στο Europa League. Κάθε στόχος επιτυγχάνεται στο τέλος μιας διοργάνωσης. Εγώ σαν προπονητής πρέπει να δω την μεγαλύτερη εικόνα, έχοντας μια στρατηγική και να οργανώνεις το επόμενο βήμα».

Για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα: «Έχω την πρώτη ιδέα για την αρχική ενδεκάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σκέφτομαι σοβαρά να κρατήσω τον Μαουρίσιο στον πάγκο αύριο. Έχει συμμετάσχει σε δύο προπονήσεις. Δεν έχει μείνει καιρό εκτός γηπέδου, θέλουμε να τον βάλουμε με ασφάλεια στον ανταγωνισμό της ομάδας».

Για το αν υπολογίζει τον Χατσερίδη: «Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη ο οποίος δεν παίζει όσο θα ήθελε. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο στα όσα δήλωσε. Από την άλλη έχουμε ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ του και ξέρουν το πλάνο της ομάδας. Την ίδια στιγμή υπάρχουν γενικότερα καλές τοποθετήσεις από την αμυντική τετράδα, έτσι είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη να μπει στην εξίσωση».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο πειθαρχημένος από την Βίντι: «Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Σημασία έχει τι θα δείξουμε στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.