Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπριζ διέλυσε την Μονακό

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπριζ διέλυσε την Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2018 23:06
Η Μπριζ διέλυσε με 4-0 την Μονακό στο Πριγκιπάτο και βυθίζει στο χάος τους Μονεγάσκους, που παραμένουν χωρίς νίκη με τον Τιερί Ανρί στον πάγκο τους.

Την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της στη διοργάνωση γνώρισε η Μονακό, η οποία ισοπεδώθηκε με 4-0 από την Μπριζ στο Μόντε Κάρλο. Οι Μονεγάσκοι ουσιαστικά αποχαιρετούν την Ευρώπη, την ώρα που παραμένουν στην τελευταία θέση του Σαμπιονά και χωρίς νίκη με τον Τιερί Ανρί στον πάγκο τους. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έχει συλληφθεί από τις αρχές για υπόθεση διαφθοράς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δύο μεγάλες στιγμές με Φαλκάο και Ντιόπ. Ωστόσο στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση. Στο 12’ ο Βάνακεν έκανε το 0-1 με κοντινό πλασέ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Βέλγος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπαρέκα. Το ωραιότερο γκολ πέτυχε ο Γουέσλεϊ στο 25’, σκοράροντας με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή για το 0-3.

Η Μονακό δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο δεύτερο μέρος και στο 85’ ο Βόρμερ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση στην άμυνα των γηπεδούχων. Πλέον, η Μπριζ έγινε το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 3ης θέσης φτάνοντας τους 4 βαθμούς και αφήνοντας τελευταίους τους Μονεγάσκους, που έχουν μόνο 1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.