Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Το έσωσε στο 87’ η Ίντερ, «ζωντανή» με Κέιν η Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Το έσωσε στο 87’ η Ίντερ, «ζωντανή» με Κέιν η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2018 00:54
Ίντερ και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μεάτσα» και παραμένουν στις δύο πρώτες θέσεις, ωστόσο η νίκη-ανατροπή (2-1) της Τότεναμ επί της Αιντχόβεν βάζει στο κόλπο πρόκρισης τους «πετεινούς».

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα στο «Μεάτσα». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται στο διάστημα 83’-87’.

Οι Καταλανοί είχαν την υπεροχή και σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες κυρίως με Ντεμπελέ, Σουάρες, Ράκιτιτς και Κοουτίνιο όμως ο Χαντάνοβιτς ήταν εξαιρετικός, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του. Ωστόσο, στο 81’ ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς τον Μάλκομ και ο Βραζιλιάνος, που δεν βρίσκονταν ούτε στις αποστολές σε προηγούμενα παιχνίδια, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα (83’) και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Ίντερ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού στο 87’ ο Ικάρντι εκμεταλλεύτηκε την κόντρα του Πικέ στο σουτ του Βεσίνο και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 10 βαθμούς και θα πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει την πρόκριση, την ώρα που η Ίντερ πηγαίνει στο Λονδίνο για παιχνίδι-τελικό με την Τότεναμ.

Ο Κέιν κράτησε «ζωντανή» την Τότεναμ


Στο άλλο ματς, οι «πετεινοί» κέρδισαν με ανατροπή (2-1) την Αιντχόβεν στο «Γουέμπλεϊ» και έμειναν ζωντανοί για την πρόκριση στους «16», μειώνοντας στο -3 τη διαφορά από την 2η Ίντερ.

Ο Ντε Γιόνγκ σόκαρε με το… καλημέρα τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού για την PSV, όμως η συνέχεια άνηκε στην Τότεναμ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς, κάτι που κατάφερε εν τέλει στο 78’ με δυνατό σουτ του Κέιν.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 89’ έστω και με αρκετή δόση τύχης, αφού μετά από σουτ του Κέιν η μπάλα βρήκε στον Σένσμπερι άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ζουτ για το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


Μπαρτσελόνα 10 (11-3)
Ίντερ 7 (5-5)
Τότεναμ 4 (7-9)
Αϊντχόφεν 1 (4-10)

Η επόμενη αγωνιστική (5η – 28/11):

Τότεναμ – Ίντερ
Αϊτχόφεν – Μπαρτσελόνα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.