Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα και 6η σερί νίκη η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα και 6η σερί νίκη η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2018 18:22
Με τους Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Άρσεναλ διέλυσε με 5-1 την Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» και πέτυχε την 6η σερί νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Άρσεναλ τη λονδρέζικη μονομαχία με την Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ». Οι «κανονιέρηδες» πήραν εμφατική εκτός έδρας νίκη με 5-1 και έφτασαν τις 6 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι νεοφώτιστοι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος και στο 3’ είχαν καλή στιγμή με σουτ του Βιέτο, όμως ο Λένο με ωραία επέμβαση κράτησε το μηδέν. Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο 29’ με ωραίο γυριστό του Λακαζέτ, ωστόσο οι «κότατζερς» ισοφάρισαν στο 43’ με εξαιρετικό πλασέ του Σούρλε.

Οι «κανονιέρηδες» δεν πτοήθηκαν και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) πήραν εκ νέου το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Λακαζέτ έξω από την περιοχή. Τα πάντα τελείωσαν στο 67’, με τον Ράμσεϊ να σκοράρει με τρομερό τακουνάκι για το 1-3. Τη σκυτάλη πήρε ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος με δύο γκολ στο 79’ και στο 90+1’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.