Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Διαβολική» ανατροπή

Πρέμιερ Λιγκ: «Διαβολική» ανατροπή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2018 22:33
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 10’ από την ουραγό Νιούκαστλ, ωστόσο στο δεύτερο μέρος μεταμορφώθηκε, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έφερε… τούμπα το ματς (3-2) χάρη σε γκολ του Σάντσες στο 90’.

Αν και παρουσίασε εικόνα διάλυσης στο πρώτο μέρος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μια ανέλπιστη –έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς- νίκη απέναντι στην Νιούκαστλ (3-2).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπήκαν ποτέ στο ματς στο πρώτο μέρος και στο 10’ το σκορ έγραφε ήδη 0-2! Στο 7’ ο Κένεντι απέφυγε τον Γιάνγκ και σκόραρε με όμορφο τελείωμα ενώ τρία λεπτά μετά ο Μούτο γύρισε ωραία και εκτέλεσε τον Ντε Χέα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Αγγλία. Μάλιστα στο 40’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Γιάνγκ, όμως ο Τέιλορ έδωσε άουτ.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ζοζέ Μουρίνιο μετρούσε ώρες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Οι γηπεδούχοι, όντας αγνώριστοι σε σύγκριση με το πρώτο μέρος, μπήκαν ορεξάτα στο ματς, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 70’ ο Μάτα μείωσε σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτή ήταν μόνο η αρχή αφού έξι λεπτά μετά ο Πογκμπά έδωσε με τακουνάκι στον Μαρσιάλ κι εκείνος με όμορφο σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90’, με τον νεοεισελθόντα Σάντσες να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από προσπάθεια του Γιάνγκ. Το 3-2 ήταν το τελικό σκορ και ο Ζοζέ Μουρίνιο πήρε βαθιά «ανάσα». Βαθμολογική «ανάσα» πήρε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 4 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.