Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 για Ατλέτικο και Ντόρτμουντ

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 για Ατλέτικο και Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2018 01:10
Με δύο γκολ του Γκριεζμάν, η Ατλέτικο κέρδισε με 3-1 την Μπριζ στη Μαδρίτη και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Το απόλυτο και η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Μονακό.

Η Μπριζ έβαλε δύσκολα στην Ατλέτικο αλλά η κλάση του Αντουάν Γκριεζμάν έκανε τη διαφορά. Με δύο γκολ του Γάλλου άσου, οι «ροχιμπλάνκος» έκαμψαν με 3-1 το εμπόδιο των Βέλγων στη Μαδρίτη και πάνε για τα παιχνίδια κορυφής με την Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκε στο 28’ με όμορφο πλασέ του Γκριεζμάν αλλά στο 39’ ο Γκρένεβελντ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Όμπλακ.

Το 1-1 ήταν γεγονός αλλά στο 67’ ο Γκριεζμάν «χτύπησε» ξανά κάνοντας το 2-1 μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Ντιέγκο Κόστα. Η Μπριζ δεν κατάφερε να βρει νέα απάντηση και στο 90+4’ ο Κόκε διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τριάρα και 2x2 η Ντόρτμουντ


Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 για Ατλέτικο και Ντόρτμουντ
Στο άλλο ματς η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-0 την Μονακό στο Βεστφάλεν και έκανε το 2x2 στον όμιλο.

Η Μονακό που βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση όντας στη ζώνη του υποβιβασμού στο Σαμπιονά, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο αφού στην επανάληψη η Ντόρτμουντ είχε την απόλυτη υπεροχή.

Στο 51’ ο νεοεισελθόντας Λάρσεν έλυσε το γόρδιο δεσμό, ενώ στο 69’ ο Αλκάθερ αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Αυτό δεν πτόησε τους Βεστφαλούς, αφού τρία λεπτά μετά ο Ισπανός φορ έκανε το 2-0 προτού ο Ρόις βάλει το… κερασάκι στις καθυστερήσεις.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.