Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σταμάτησε στα έξι η Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Σταμάτησε στα έξι η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2018 22:49
Με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει χατ-τρικ η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 6-1 τον Ερυθρό Αστέρα στο Παρίσι και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μάριν το γκολ των Σέρβων.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να παίρνουν εμφατική νίκη με 6-1 στο «Παρκ ντε Πρένς».

Τα πάντα τελείωσαν σε ένα δίλεπτο αφού στο 20’ ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στο 22’ ο Βραζιλιάνος σκόραρε με τη μία μετά από πάσα του Εμπαπέ για το 2-0 των γηπεδούχων. Στο 37’ ήταν η σειρά του Καβάνι να μπει στον πίνακα των σκόρερ έπειτα από λάθος στην άμυνα των Σέρβων κι έτσι ο Ουρουγουανός έπιασε τον Φερνάντο Μοριέντες στην 15η θέση των σκόρερ στο θεσμό (33 γκολ).

Το 3-0 δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 41’ ο Ντι Μαρία σκόραρε από κοντά μετά από εξαιρετική ασίστ του Μενιέ κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το πάρτι της Παρί συνεχίστηκε πάντως στο δεύτερο μέρος αφού στο 70’ ο Εμπαπέ σκόραρε με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ, ο οποίος στο 82’ βρήκε ξανά δίχτυα με εκτέλεση φάουλ και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Έτσι έφτασε τον Κακά στα 30 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει άλλο ένα για να γίνει ο Βραζιλιάνος με τα περισσότερα τέρματα στο θεσμό.

Το μοναδικό γκολ του Ερυθρού Αστέρα πέτυχε στο 74’ ο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, με το 6-1 να είναι το τελικό σκορ στο Παρίσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.