Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ινσίνιε «ξέρανε» την Λίβερπουλ στο 90’

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ινσίνιε «ξέρανε» την Λίβερπουλ στο 90’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2018 00:04
Με γκολ του Ινσίνιε στο 90’ η Νάπολι κέρδισε με 1-0 την Λίβερπουλ στο «Σαν Πάολο» και πήρε την 1η θέση στον όμιλο της. Αποχώρησε με τραυματισμό στη μέση ο Κεϊτά.

Σπουδαία νίκη στη μάχη για την πρόκριση στους «16» πήρε η Νάπολι, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ στο «Σαν Πάολο». Οι «παρτενοπέι» είχαν δοκάρι και σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, κάτι που εν τέλει έγινε στο 90’ με γκολ του Ινσίνιε.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 11’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με διαγώνιο σουτ του Ινσίνιε που πέρασε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κεϊτά αποχώρησε με πιθανό σοβαρό τραυματισμό στη μέση και έδωσε τη θέση του στον Χέντερσον.

Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια διαβασμένη Νάπολι, η οποία στο 33’ είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Μίλικ, αλλά ο Άλισον αντέδρασε σωστά. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ είχε δουλειά και στο δεύτερο μέρος, αφού στο 50’ είπε «όχι» σε νέο σουτ του Μίλικ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 56’ ο Φαν Ντάικ έκοψε σωτήρια προ του Ινσίνιε.

Η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να φανεί απειλητική και στο 75’ χρειάστηκε την επέμβαση του Γκόμεζ στη γραμμή σε διαγώνιο πλασέ του Καγιεχόν για να κρατήσει το μηδέν. Επτά λεπτά μετά (82’) ο Μέρτενς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 90’, ο Καγιεχόν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ινσίνιε με προβολή σε κενή εστία (τον έχασε ο Γκόμεζ) διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Ενδεικτικό ότι η Λίβερπουλ δεν έκανε σουτ εντός εστίας, κάτι που είχε να γίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2006 (απέναντι στην Μπενφίκα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.